2011. április 30., szombat

Szomszédok



Bocsi, a cím kötelez. :)

Nem ezekről a szomszédokról lesz ma szó. Dél körül betekertem a városba, Spela, meg Isabella hívott, valami vappu hepening van állítólag, nézzünk be. Nem volt semmi, pár egyetemista lődörgött a piactéren, ellenben elmentünk ebédelni. Először Vanillába, de lekéstük, zárva volt, akárcsak az építészkajálda, végül pizzáztunk egyet. 6 euró egy nagy pizza, itallal, salátával, finom volt. Ráadásul a lányok nem tudták megenni a saját pizzájukat, úgyhogy kaptam az övékből is rendesen, ezúton köszönöm. Velünk tartott Spela tesója is, őt most meglátogatják barátok, 5 szlovén lány van itt, ma este pedig legendary eveninget akarnak csapni, majd játszunk velük have you met Tedet... :D

Délután tanulás, akárcsak délelőtt, este meg csehszlovák party. Jó volt, az eddigi legjobb buli, hisz volt egy csomó ismerős dolog, emlék, élmény. Képek régi Skodákról, diskurzus a cseh sörökről, ismerős helyekről, élményekről, faja volt.



Mondjuk a Jozin S Bazin videót, és dalt jobban erőltethették volna. D De különben is, minden haverom ott volt, el lehetett dumálni, hülyéskedni, tényleg jól éreztem magam. 1 körül meg amikor már kezdett kifulladni a dolog bementünk a városba Carlosékkal a Karlébe. Mondjuk 1 órát vártunk, hogy bejussunk, utána meg tömegnyomi volt, de elvoltunk,eltáncoltunk. Mondjuk mikor a dizsiben a Gaga után betették a Sonata Arcticát, csak néztünk. De visszatérve a csehszlovák partyn két finn lány elkezdett lopni, elloptak pár bankkártyát, pénzt, de végül elkapták őket. Tőlem csak a kegyetlen vacak mézes rumomat lopta el valaki, azért nem is kár annyira. Pláne, hogy Minoék kártalanítottak. amúgy a szlovákok csehek jó fejek, meg itt mindenki, tényleg remekül elszórakoztunk. Ma pedig Vappu főnap! Juhú! Ja, és 4est kaptam kínaivitézfátiból.



BTW itt van pár kép áprilisról:
https://picasaweb.google.com/mmarton88/OuluKepekAprilis#

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése