2011. április 7., csütörtök

Hell awaits...

Wáááááááá. Holnap vizsga. Három óra van, megyek is alukálni, 7:30kor kelés, délig még tanulok. Semmit nem tudok, az anyag kurvanagy, jájj ez így nagyon nagyon nem jó. Szorul a nyakamon a hurok, szorul, szorul. Nem kicsit. Nem baj, majd mindent beleadok, meg megpróbálok összehozni sok okosat, holnap reggel, még lehet. De basszus az elmúlt kb. 2 hétben ezt a szart tanultam, és akkora a mennyiség, hogy még így is kb. lófaszt tudok. Hihetetlen. És még mondja valaki, hogy itt de könnyű a suli, meg a vizsgák. Amúgy marha kemény lesz a hét, mert jöv péntek megint vizsga, én meg még jórég vettem jegyet seabattlere, amit már nem lehet lemondani, vasárnap hajnaltól szerda hajnalig. Szóval holnap vizsga utántól tanulhatok a következőre, meg szerdától is, jó lesz. Bár ott legalább vannak minta vizsgák a korábbi évekből. Kriptográfából nincs. Meg ez egy phd tárgy. Wááááh. Nah, de a seabattle. Hát. Eléggé... vegyesek az érzelmeim.

Egy. Minden haverom azzal basztat, hogy de hülye vagyok, hogy megyek. Mert ez az egész semmi másról nem szól, mint arról, hogy mindenki gecire bekúr, és semmire nem emlékszik az egészből, illetve annyi emberrel szexel, amennyivel bír. 65% fiú, 35% lány, a srácok fele spanyol, a maradék fele olasz, a többieknek csak akkor van esélye valami lánnyal összejönni, ha nagyon nagyon nyomulnak, a tavalyi haverjaimnak esélye nem volt erre, baromi szarul is érezték magukat. Na hát, remek. Ráadásul nem igen ismert csehekkel leszek együtt, egy mukkot nem fogok érteni. De hát nah. Ezek a negatívumok.

Pozitívumok: Luxus hajóút, három emeletes hajón, 3 főváros megtekintése, városnézés, kirándulás (már ha képes lesz bárki is járni, állítólag senki...), és az első este ingyenes korlátlan italfogyasztás van. Nos, aki ismer az tudja, hogy nálam mit jelent... így viszont akár még valami jó is kisülhet a dologból, pláne, hogy azért két olasz srácot ismerek, és bár nem igen hiszem, hogy nagyon tudok majd velük lógni/spanoskodni (mert vagy a többi olasszal lesznek, vagy épp szobán valakivel)hátha. Szóval tartok a dologtól, de hát legalább lesz egy jó kirándulásom, miközben hozom a formám és mindenki szaggatja az óvszereket körülöttem. Induljunk innen. Aztán ki tudja, titkon csak reménykedünk, hátha lesz pár átmulatott nap/este belőle. Mindenesetre ma eszembe juttattak egy igen állat ötletet, amit marhára meg kéne csinálni, csak ha rajtakapnak lecsuknak, meg hát mondjuk ha Kottával, Ádival mennénk velük tuti meg lehetne játszani, az illedelmes cserediákok ehhez nem elég állatok. Pedig akkora rock'n roll, mint a ház.




De addig is VIZSGA!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

2 megjegyzés:

  1. Hát megvan az ultimate megoldás:
    Bérelsz egy robogót, a -20 fokban egy szál (lehetőleg rózsaszín) selyem ingben, pizzával a kezedben megjelensz, elkezdesz kiabálni, megtanulsz pár hangosan mondható olasz mondatot. Az imidzshez hozzátartozik a fux, a fehér vászonnadrág, egy kis bőrbarnító krém, kicsit levágatott, feketére festett haj és soksok zselé. A neved meg Marcello de Molnartino lesz, és máris elhiszi a sok naív lány, hogy egy oridzsinal italiano vagy, a többi meg nem számít arra a pár napra :D

    (közben kaptam instrukciókat, hogy mindenképp említsem meg, hogy a fenti ötletek egy része Julitól származik, de sztem elég kreatívra sikerült összehoznunk az átalakítás lépéseinek összefoglalását ;))

    Ui: before-after képet IGÉNYEL a blog :D

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, köszönöm, ti ezt viccnek szántátok, de tökéletesen ilyenek az olaszok itt, nagyon ráéreztetek, esetleg annyi, hogy nagyon erős, és büdös parfümöt használnak, és néha felkapnak valami dolcsekabána cuccot... :) És nagyon ritkán, ha berúgnak, bőrdzsekit kezdenek el árulni...:) De abban hibádzik a dolog, hogy a sea battle egy hajón lesz, azon meg csak nem robógóznók... bár ki tudja..:)

    VálaszTörlés