2011. április 23., szombat

Ádámkosztüm

A tegnapi nap a tanulás jegyében telt. Persze olyan hűdenagyon nem megy a tanulás, hát csessze meg, hogy el kell olvasni 3 700 oldalas könyvet, és bevágni ami benne van. De hát igyekszünk. Egész nap ki sem mozdultam, itt a nagypéntek munkaszüneti nap. Sütöttem krumplit, meg valami húspogácsát, aztán szevasz. Picit belenéztem az Alice Csodaországban c. filmbe, amúgy semmi érdekes nem történt. Ellenben este volt két buli is.

Úgy terveztük, hogy elmegyünk Alpillába Carlosékhoz a Stupid partyjára, egy picit ott elvagyunk,majd átmegyünk a secret Partyra ami itt a tó mellett volt, mert mindenki ott van, és dejó lesz. Ebből persze az lett, hogy elmentünk Carlosékhoz... és ottmaradtunk. Amit én bánok, én inkább jöttem volna a Secret partyra, de a többiek nem igen akartak eljönni, én meg egy kicsit untam. De azért voltak jó részek. Pl volt kolbász, virsli, litván vodka, de valami nagyon idétlen és lassú spanyol ivójtáék keretében lehetett csak alkoholt fogyasztani, na az dögunalom volt. De volt egy finn csaj meg egy srác, végül velük elég jól eldumáltunk, bár tény, hogy főként a lány kissé felöntött a garatra. De azért az utolsó órák mókásak voltak. Meg előtt az, hogy igyekeztünk leitatni Isabellát, hát sikerült is.

De a legfurább dolog az estében a következő volt. Elmentünk szaunázni. A finnek ezt szeretik. Buli van, és a buli csúcspontja, hogy elmész szaunázni és ott elsörözöl egy két órát. Nem értettem miért olyan jó ez. Aztán rájöttem. Először csak Oskars, a finn srác meg én szaunáztunk, semmi extra, szauna, srácok, ülünk pucéran, pakolgatjuk a vizet, dumálunk, elvagyunk. Ugye még Márti mondta annó, hogy ne lepődjek meg,a finnek tök pucéran szaunáznak, se gatyó, se törölköző, se semmi. Hát jól van, most a srácok csak nem perverzek, ezzel a "piszoárillemmel" elvagyunk, tudod, te sem nézel oda, én sem nézek oda. Később kimentünk az erkélyre a0 fokba lehűlni, majd vissza a szaunába. Nade! Megkérdezte a finn csaj, hogy jöhet-e velünk. Mondtuk, hogy persze. Bement elsőnek, mi kint elmajszoltunk egy kis kóbászt meg kenyeret, aztán csatlakoztunk hozzá. No de ő is mezítlenül ment a szaunába, mint mi, s noha cserediákokkal már csináltunk olyant, hogy koedukáltan szaunáztunk, de olyankor mindenki magára vett egy törölközőt. Hát a finnek nem. Először elnézést is kértem, meg kijöttem amikor láttam, hogy mezítlenül üldögél odabent, de mondta, hogy hülye vagyok, ez a finn módi, fiúk lányok a buliban tökpucéran együtt szaunáznak a melegben. Hát ejj. Odahaza egy ilyen maximum pornófilmben fordulhat elő. De hát ez Finnország. Eldumáltunk, elüldögéltünk, pakolgattuk a vizet, no para. Mondjuk a hölgy nem nézett ki rosszul (mondjuk alul a sövényvágóval nekimentem volna, ha érted, hogy mondom...).

Ami viszont az amúgy is inkább csak erős közepes buliban hiperszer volt, hogy fél4-kor feljött a nap. És onanantól világos volt, nem bírtam aludni. 4-fél5-re értem haza, és kb. csak forgolódtam. Jah, és éjfélkor nincs még koromsötét. Hihetetlen helyez ez a Finnország. No de álljon itt a világ legjobb finn dala, a finn Fluor Tomitól, vagy Sub Bass Monstertől, Petri Nygard valami egész zseniális, ez a szám arról szól, hogy fogyassz szeszesitalokat, és már hetek óta a legnagyobb sláger Finnországban:

3 megjegyzés:

  1. hmm, azért az biztos kínos lehet, ha vmi túl jó nő ül veled szemben :)
    és a nappalok meg egyre csak hosszabbodnak :D
    amúgy elég furák ezek a keleti lányok a finn klipben, úgy látszik ez a Petri jobban szereti őket, mint Te.

    VálaszTörlés
  2. Na jó, de annyira igen jó finn csajt én még itt nem láttam... :D Amúgy nálam kb. mindenki jobban szereti az ázsiai csajokat, de én is már a "van az a szesz" fázisnál tartok. Ellenben ez a klip zseniális, hatalmas a fílingje... :D "Viszlát józan napok!" ez a szöveg jelentése.

    VálaszTörlés
  3. Petri Nygard - Szép kis nap - Jellemző - Lord Est


    Kauhee szomjúság vielki! Szóval olthatatlan szomjúságot!
    A valóság!
    Ez néha kínozzák!
    nélkül hauskaaki ital egyaránt lehet jó és rossz, igen!
    Szeretem az üveget gyűjtemény nagymamák pénzt!
    RIP búcsút májsejtek az agyban előtt viskii és hideg sör!
    Éljen jeppis jebulis sikerült koomat Petri hepulis!
    Én hörppyy Irvin imuu!
    Mul Nem szomjúság hadd limuu szarvast!
    Április részesedése, amit én?
    Én mit részeg vagy!?

    JALLUU KOSSUU HÖLKYNKÖLKYN és a sör!
    ME emelt pirítós!
    Egyértelműen jó nap!
    Jó napot!
    Viteldíj ti is egyértelmű nap!

    Gyere segítségével mennää munkaa ha a helyedben lennék én ugrani a hideg gáz pácoljuk most fizetni tarjoon időjárás fizet!
    Hé lány énekelni viisuu!
    Liquor hozza meg, és általában beindul! Haszontalan számomra most az, hogy hibás a végére az ivóvíz és elkezd inni!

    JALLUU KOSSUU HÖLKYNKÖLKYN és a sör!
    ME emelt pirítós!
    Egyértelműen jó nap!
    Jó napot!
    Viteldíj ti is tiszta nap
    täättärää tättäräärää igen, igen, igen tättäräärää hajdina hajdina hajdina tättäräärää tättäräärää igen!

    Ha sul szomjas száját!
    Ha sul szomjas szájjal AAH!
    mul o o sul szomjúság szomjúság mind azt mondják, AAH!
    Ha sul szomjas száját!
    Ha sul szomjas szájjal AAH!
    mul o o sul szomjúság szomjúság mind azt mondják, AAH!
    Jó ivóvíz jobb érzés fájó íny, száraz kielii imádja lennyy hennyy maradok égett a légzsákok meleg ital rennyy jägsyy reeniä kurva egyetlen tagja sem ämmille läksyy!
    wow pysynky himaan liftaan felálló középső ujj felfelé!
    képeket a kedvenc ital Raps forgatták ilmane nem fasz!
    Április részesedése, amit én?
    Én mit részeg vagy!?

    JALLUU KOSSUU HÖLKYNKÖLKYN és a sör!
    ME emelt pirítós! Egyértelműen jó nap! Jó napot!
    Viteldíj ti is egyértelmű nap!
    JALLUU KOSSUU HÖLKYNKÖLKYN és a sör!
    ME emelt pirítós! Egyértelműen jó nap!
    Jó napot!
    Viteldíj ti is egyértelmű nap!
    JALLUU KOSSUU HÖLKYNKÖLKYN és a sör!
    ME emelt pirítós! Egyértelműen jó nap!
    Jó napot!
    Viteldíj ti is egyértelmű nap!

    VálaszTörlés