2011. március 17., csütörtök

Beyond the lighted stage

Ma megnéztem a Rush dokumentumfilmet Dimitrissel, igen igen rendben van a dolog. Sokkal jobb, mint a Lemmy film, mert érdekes dolgokról szól (ki a fenét érdekel az, hogy Lemmy hol szeret nyerőgépezni...), kevésbé nyálas, és sablonos, mint az Anvil, dokumentumfilm, sok adattal, ésigazi elhivatottsággal a zene iránt. Igényes munka, rengeteg kamerával, archív felvétellel, remek.

No ez történt este. Őrült szerda mi? :D:D:D A nap korábbi részben voltunk az egyetemen egy órán, procit terveztem, kész, működik a vhdl feladatos valami is, kellett egy hardvert tervezni vhdlben, mondjuk nem volt túl bonyolult, csak összead, meg szoroz, működik faján, holnap bemutatom. Ha elfogadja Jani meg van a 3-as a tárgyból, ha még Edgár is elvégzi az ő részét, meglesz az etöf. Ő most nagyon tolja a kriptográfia házit, sokat nem tudok segíteni benne, de igyekszem azért. Amúgy nyilván marhaság cserefélév alatt etöfért hajtani, de legalább egy tárgyból ki akarom próbálni, hogy milyen érzés Finnországban etöfnek lenni. :)

Na, ami érdekesebb, hogy du elmentem pingpongozni az alpillai srácokkal (együtt ebédeltünk, akkor találtuk ki), jöttök az orosz lányok is, és így második ránézésre megállapítottam, hogy szombaton sokat ittam. Bár azért nem rosszak... Csak hát tudod. A jó csajok uncsik. Esküszöm. Állandóan csak nevetnek. Semmit nem tudsz velük kezdeni, nincs saját poénjuk, hozzászoktak, hogy jó nők, elvárják, hogy az emberek szórakoztassák őket. Most egy ilyen csajjal mi a fenét kezdesz? Kiteszed a polcra, nézegeted, és itt ki is merül a dolog. Legyek vicces helyette is? Dumáljak helyette is? A szexet is intézzem el helyette, is nem? Egy nem túl csini csajra meg senki rá sem néz, neki fel kell találnia magát, kedvesnek, viccesnek, érdekesnek kell lennie, ha akar valami fickót maga mellé. Más kérdés, hogy a srácoknak 90%-ban a külsőség számít, úgyhogy ezzel sokat nem érnek el, de még így is érdekesebb társaság, mint a "jócsajok". Összefeküdni meg kb egyikkel sem fogok, innentől meg tök mindegy is a dolog. Mindegy, pingpongozni jó volt. Utána elmentem úszni egyet, nagy volt a tömeg, szóval laza volt nagyon, majd holnap odaverünk rendesen. BTW holnap St. Patrik Day, mindenki öltözzön zöldbe, és bulizzon nagyot! :)

Kb. ennyi. Jó kis nap volt, sok programozás, meg tanulás, de volt móka, testmozgás, egy jó film, és jön novemberben Pestre az Iced Earth, lesz új Rhapsody lemez, és Hansen beszállt Kiske mellé az Unisonicba. Mi mást kívánhatnék még? (na van pár ötletem, de túl perverz mindegyik, a blog nívója nem engedheti meg, hogy leírjam...)

2 megjegyzés:

  1. (L)egek ura! Ebből megint muszáj volt idéznem, utólagos engedelmedre alapozva! :D

    VálaszTörlés
  2. Csak bátran, örülök ha találsz szinaptikus gondolatokat. :D

    VálaszTörlés