2011. március 14., hétfő

Would?

Mindenek előtt boldog pí napot mindenkinek! :)

A mai nap a kockulás jegyében telt. Melyik nem, kérdezheti az ártatlan blogolvasó, és igaza is van, a kérdés jogos.:) Ma volt az utolsó órám ami 8-kor kezdődött, ez volt az uccsó kriptográfiagyakorlat. C-ben kell írni valami borzadalmat, protokollkezelő furcsa program, eléggé nagy, meg komplex meló, a tököm tele van vele. Tegnap hajnali 2-ig írtam, ezek után fél9-től délig is ma ezzel szívtam Edgárral, hát azt hittem agyhúgykövet kapok. Még mindig marhára nincs kész, vagy 80 valahány hibát kidob, majd szépen lefaragjuk, meg még kérdezgetjük a gyakvezt emilben. Déltől kettőig Wireless 3 gyakorlatom volt, ami nagyon brutális volt, ugyanis:

2en voltunk csak, én, meg a tanárnő.

Végül is ha bele gondolok ezt remek alapsztori egy pornófilmhez, de semmi ilyen nem történt, a tanárnő ugyanúgy eltolta az előadást, mintha tele lenne a terem. Eszembe jutott, hogy ha kimennék wcre hirtelen, folytatná-e az üres teremnek? Na mindegy, mókás volt, legalább átmenetileg megértettem valamit. Mondjuk egy néger srác becsatlakozott a műsor felénél.

2-től fél 3-ig gyors ebéd, majd kockulás tovább, prociervezés 5-ig, de eléggé zökkető voltam belőle, kissé döcög a dolog, de talán a héten befejezem, és akkor már lesz 10-ből 5 pontunk, ha Edgár megírja a maga részét, talán valami négyesötös is összecsúszhat. Ma pí nap alkalmából a fizikus lányok elmentek a planeáriumba, én nem mentem, holnap megyek Isabelláékkal, az jobb társaságnak ígérkezik, majd meglátjuk. Elvesztettem a kis füzetet amibe fel volt sorolva, hogy miket kell meg érdemes meglesni Ouluban, majd kell szereznem egy újat. Talán holnap. Kis szenvedés délután, majd úsztam. Usziban összefutottam Spelával, megbeszéltük h. megvár úszás után, nem várt meg, hát ezen már nem is csodálkozom, a lányok ilyenek. De legalább úsztam, meg szaunáztam egy jót. Illetve elkezdtem nézni a The Expandables című filmet, egész jó kis mozi. Amikor Schwartzi, Stallone, meg Willis közös jelenete van, az zseniális, filmtörténeti pillanat. :) Ennyit mára, remélem holnap mindenki megemlékezik márc. 15-ről, de a tüntetés, meg a lázongás helyett a barátaival, a családjával, a szeretteivel lesz a természetben. Micsoda marhaság ilyenkor tüntetni, meg hőbörögni? Állítólag odahaza már tombol a tavasz. Itt reggel elhúztam a függönyt, és olyan hóvihar volt, hogy ihaj. Hőmérséklet -8 fok.

5 megjegyzés:

  1. itt már bizony tombol :)
    de pár nap múlva nálad lesznek hosszabbak a nappalok ;)

    VálaszTörlés
  2. Sikerült behoznom blog-olvasási lemaradásomat :)
    Most nem cserélnék veled Marci, nálunk szerencsére nagyon szép idő van, röhög rajtunk a Nap ;)
    És megnyugtatlak, egyelőre tüntetések sincsenek, bár igaz még elég kora van, de talán idén ezt is megússzuk :)

    VálaszTörlés
  3. amúgy mért az a bejegyzés címe, hogy would? csak kíváncsiságból.

    VálaszTörlés
  4. "Mondjuk egy néger srác becsatlakozott a műsor felénél."
    Nekem ez még mindig pornó-gyanús :D

    VálaszTörlés
  5. :D Tudom, tudom, de hát noh. :) Értse mindenki úgy, ahogy szeretné a kényes részeket...:)

    Arnold kérdésére nem tudom a választ, egész nap a Would? című dal számcíme járt a fejembe, és ezzel kellő bölcsészességet adtam a bejegyzésnek ahhoz, hogy megfelelően trendi legyen.

    Áginak pedig további jókedvet, és kitartást kívánok a blogolvasáshoz. :)

    VálaszTörlés