2011. február 22., kedd

Röviden

Bocsi, ma igen rövid lesz a bejegyzés.
Honlap hajnalban 6:20kor indul a busz Lappföldre. Most 2:03 van. Az egyetemen ülök. Házit kellett írnom. Most meg még gyorsan egy kis bejegyzés a blogba. Szóval négy napig nem leszek, sok mindent el kellett intéznem. Megvolt az utolsó finnóra. Nem fog hiányozni. Inkább az, hogy egy olyan órán legyek, ahol minden cserediák ott van. az biztos, hogy fog. Maradnak a kockagyerek a villanyos órákon. Ma voltam úszni. 80 hossz, itána. egy remek szauna, jajj nagyon pihentem, felfrissült lettem. Ezekért a percekért érdemes élniUtána meg pakolás, most megmindjárt alvás.

Szóval Lappföld,kirándulás, várom nagyon, bár nem tudom kikkel alszok, kikkel utazok, remélem nem lesznek nagyon őrültek. :) Vagy lehet épp azt remélem, elválik. Viszont két szomorú dolog. Odahaza igen gondterhelt a család. Nagymamám már jó régóta hasmenéssel küzd, gyanús sajnos a dolog, alapos kórházi vizsgálatoknak lesz szegény alávetve. És hát tudjuk, hogy 88 évesen ez nem tréfa dolog, nagyon nem. Kissé meg vagyunk ijedve, nagyon remélem nem lesz semmi baj. De, hogy ne legyen egyedül, Anyu is vele tart. Sajnos nem önszántából. Neki a szíve kezdett el rendetlenkedni, és az EKG sem túl jó, őt is ki kell vizsgálni. Kedves blog olvasók, ha tehetitek, legyetek kedvesek szurkoljatok családtagjaimat, esetleg mondjatok el értük egy imást, hogy ne legyen szomorú vége a blognak. :S Jájj de nem lenne ez jó most. Noh, de holnap lappföld. Most meg gyönyörű volt az idő, az úszás, ideje fellőni a pizsit. Találkozunk vasárnap!

3 megjegyzés:

  1. rendben lesz minden, ne aggódj!

    VálaszTörlés
  2. a családodnak jobbulást

    viszont! MENNYIRE BEG33KÜLTÉL MÁÁÁÁR, mi az, h hajnali 2kor még benn tolod az ipart az egyetemen????? GYÁÁÁÁÁSSSSZZZZZZZZ

    VálaszTörlés
  3. Csatlakozom az előttem szólókhoz, kitartást, és jobbulást a családodnak!

    VálaszTörlés